esenca

Control Total, Resultats Garantits

Tota la teva empresa en una única solució.

ZeroWorks - Business Manager és un ERP amb el qual pots realitzar la gestió integra del teu negoci. Una solució eficaç, totalment flexible i escalable, que podem personalitzar siguin quines siguin les teves necessitats i sense perdre les noves millores que anem incorporant.

veure Característiques

Una solució per Qualsevol Necessitat

Mòduls verticals un sistema horitzontal.

TPV

Venda a l'detall totalment personalitzable, compatible amb multitud de dispositius. Control de tancament de caixa optimitzat per a un tancament més ràpid amb sistemes de recerca de desquadraments per facilitar el dia a dia del teu comerç.

Control de Personal

Solució completa de gestió de personal. Permet el control mitjançant dispositius físics ZKTeko, mòbil i fins i tot des de l'escriptori o un ordinador dedicat. El personal pot iniciar la seva jornada a l'empresa i finalitzar-des del mòbil.

Gestió Reserves Hotel

Sincronització automàtica amb diferents channel managers i la web de la teva empresa. Oblida't de controlar les disponibilitat i de les quotes, el nostre sistema s'encarrega de tot.

Producció Formatge i Control de Bestiar

Traçabilitat de producció de formatge fresc i la seva posterior venda de formatge amb control de maduració, control de neteja de superfícies, control de temperatura i humitat amb connexió directa als sensors.

control Magatzem

Realització d'inventari continu mitjançant la nostra App de control de magatzem. Inventari convencional i inventari diferencial. Sistema de traçabilitat de moviments per detectar incidències i millorar la gestió interna de l'empresa i les sorpreses de l'magatzem.

Gestió Centres Mèdics

Gestió de visites, control d'agenda per professional, control d'incidències i no presentats i pacients simultanis. Flexibilitat de cobrament de serveis i assignació de serveis per especialitat. Administració d'activitats grupals, cobrament de quotes i control de presència a les activitats.

SAT

Assigna tasques a cada tècnic. Administra les emergències i optimitza la comunicació amb els tècnics mitjançant l'app de SAT. Crea automàticament albarans sobre les actuacions creades per cada tècnic.

comerç electrònic

Despreocupa't d'actualitzar la web, el nostre framework sincronitza de forma automàtica tots els detalls de l'article, des de la seva disponibilitat, foto, preu fins i tot els diferents idiomes.

gestió Comercials

Controla la rendibilitat de les teves comercials. Comprova el desplegament territorial de cada comercial amb un mapa de calor i compara-ho amb les vendes realitzades en els clients de la zona o pel mateix comercial.

Necessites Software Personalitzat?

Podem realitzar qualsevol modificació a mida per per al teu negoci. Podràs seguir rebent les actualitzacions generals que anem realitzant. Una garantia de futur.
Veure més ....

Característiques Principals

Un sistema complet del cap als peus.
 • Catàleg de Articles

  Inclou fotografies i documentació tècnica a l'catàleg. Feu pressupostos més visuals incorporant fotografies dels articles.
 • Números de Sèrie

  Realitza la traçabilitat dels articles mitjançant el seu número de sèrie.
 • automatització

  Inclou automàticament recàrrecs i taxes a l'vendre. Realitza factures periòdiques. Aplica excepcions d'IVA per clients i articles.
 • arxiu Electrònic

  Centralitza la documentació de l'empresa, clients i proveïdors. Accedeix ràpidament a ella.
 • suport Nadiu

  Amb suport natiu a Microsoft Office i Adobe PDF: no cal disposar de les aplicacions per a visualitzar, generar i editar documents.
 • comunicacions

  Envia documents, factures directament des del sistema. Comunica't amb els teus clients mitjançant SMS. Fes les campanyes de venda directament des del sistema.
 • Cartera de Cobraments

  Administra el deute dels teus clients, gestiona el cobrament de pagarés, cobraments a terminis. Flexibilitat total: cobraments múltiples, parcials i sense cap restricció.
 • vendes Tot terreny

  Venda per talles i colors, per unitats, per pes o mixtes i control de partides. Tot de forma simultània en un mateix sistema. Controla l'estoc, vendes de serveis, amb traçabilitat i potents funcions de històric accessibles directament des de la venda.
 • Estadístiques

  Aconsegueix informes personalitzats de l'estat de la teva empresa, realitza agrupacions i desglossaments a qualsevol nivell. Crea els teus propis botons
 • Articles a la Carta

  Afegeix atributs als articles per tipologia. Personalitza la fitxa dels articles amb propietats pròpies de l'article i fes cerques avançades sobre elles.
 • personalització Total

  Personalitza les llistes de dades, afegeix, oculta columnes i crea vistes personalitzades. Oculta les funcions que no s'utilitzen i controla la informació i ús que li dóna cada usuari a el sistema.
 • Control i Seguretat

  Un potent sistema de permisos permet assegurar i restringir la informació més important de la teva empresa. Recupera la informació eliminada per error. Consulta les operacions realitzades per cada usuari.
Tot això i molt més, sol·licita'ns una demo sense compromís.

Sinergia de Tecnologies

Realitzat amb tecnologia d'avantguarda, hem unificat desktop, mobile i web utilitzant el nostre propi framework en una única solució escalable, flexible que connecta i aprofita el millor de diferents tecnologies.
Veure més ....

Una Plataforma amb Moltes Aplicacions

Un sistema complet dels peus al cap.
Per a petits hotels

petits Hotels

Completa gestió d'hotel per a hotels d'interior, simplicitat d'ús i altes prestacions. Despreocupa't de la disponibilitat nostre sistema s'encarrega de tot.

Centres Mèdics

Agenda completa multiprofessional, tarifes per a cada especialitat, control de grups amb assistència. Història clínica i per descomptat compleix amb el nou reglament de protecció de dades RGPD.
Contacte

Control de Presència

Segurament un dels sistems més flexibles de mercat. Compatible amb Mòbil, Dispositius de fitxatge ZKTeko, RFID i versió Desktop per a usuaris d'oficina. Tot de forma simultània.

Força de Vendes

Controla l'acció de la força de vendes de la teva empresa, la conversió per client i comercial. Aconsegueix dades de l'evolució de les vendes de la teva empresa i crea programes de fidelització de clients.

Producció de Formatge

Gestiona la traçabilitat de producció de formatge. Producció de formatge freso i venda de formatge segons la seva maduració. Inclou documentació electrònica, control de neteja, controls de temperatura.

Punt de Venda

Per comerços minoristes, amb control de vendes, permisos per accions sobre caixa. El nostre seguiment i realització de caixa facilita l'usuari la resolució de desquadraments. Un complet sistema preparat per a qualsevol tipus de comerç.

Demana'ns Informació Ara

Tens algun dubte? Vols provar una demo gratuïta i sense crompromiso? Vols saber si la nostra solució s'adapta a la teva empresa? Demana informació sense compromís.